​Idag kom mitt paket från ALMAU! Supersnabb leverans, jag beställde sakerna i fredags och paketet kom egentligen fram igår men brevbäraren delade inte ut det...? Så hämtade ut paketet idag. Beställde iallafall en terracotta klänning, två logotröjor, en gråblå klänning och en sweater. Jag är KÄR i allt, men terracotta klänningen och hur den satt. ALLT. Fick mig att vilja gå ut idag haha. Kvalitén på kläderna är så bra och alla sömnader sitter precis där de ska för att framhäva kroppen så snyggt som möjligt. Ska visa allt på sen men här är en liten sneak peak! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Glamglow gör mina absoluta favoritansiktskrämer. Här är de två jag har som passar mig och mina behov, Thirstymud och Supermud. De är lite dyrare än de klassiska, men de fungerar också verkligen. Andra masker känner jag ofta att det känns som att de fungerat direkt efter men sen så går den "effekten" bort. De här känner man att de verkligen går in på djupet och gör det de lovar. Jag använder mina ungefär 1-3 gånger i veckan beroende av behov. Ibland tar spotbehandlar jag bara på det stället som behövs, ibland över hela ansiktet och ibland multimaskar jag (man använder flera olika maskar samtidigt).

Thirstymud har jag haft i snart ett år och den luktar underbart, det är en mask som återfuktar ansiktet och jag gillar den för den återfuktar verkligen inuti, ansiktet blir alldeles plumpigt efteråt men inte kladdigt. Hatar verkligen krämer som gör ansiktet kladdigt och bara lägger som en oljig yta på. Man kan ha den här masken på i 10 minuter, eller sova med den.

Supermud, sa damen till mig på Kicks att jag inte alls behövde då jag inte hade problemhy. Men jag älskar den ändå och ville verkligen ha den och tycker den passar mig. Den ska hjälpa allt möjligt blemor, porer osv. Det här är en form av lermask och sen innehåller den syror, brukar oftast bara använda den runt näsan då den är så bra på att dra ur ens porer och orenheter. Så man tar på den, efter 10-20 minuter torkar den och man ser verkligen de ställen där den dragit orenheterna. It's so gross but also satisfying. Går också att använda som en spot treatment på finnar, blemor osv.

Likes

Comments